Start
Produkter
 -Passbokaren

Tjänster
Våra kunder
Kontakta oss

 
Vi gör det enklare för dig

Passbokaren
Låt dina kunder boka sina träningspass direkt via nätet!

Genom att implementera Passbokaren i din verksamhet underlättar du den dagliga driften på bokningssidan som är en stor och viktig del. Du höjer även din servicenivå gentemot dina medlemmar genom att underlätta för dem att planera sin träning.
De kan enkelt navigera i det upplagda träningsschemat via internet var än denne befinner sig och med ett enkelt klick boka in sitt träningspass. De kan även själva se uppdateringar i schemat. På så sätt sparar du och dina medlemmar tid när det gäller bokningssidan. Tid som säkerligen behövs till annat…
 
Passbokaren går utmärkt att använda som ett komplement till din befintliga bokningsadministration.
 
För en demonstration av Passbokaren, klicka här
Passbokning sker med medlemsnummer "1" och lösenord "1".
 
Fördelar med Passbokaren:
• Skär ner på både din och dina medlemmars tid som det tar att sköta bokning av pass via telefon. Låt medlemmarna snabbare finna just sina träningspass!

• Via Passbokarens lätthanterliga administrationsgränssnitt är det enkelt för receptionspersonal att boka in kunder manuellt via telefonen eller direkt över receptionsdisken.

• Dina medlemmar kan boka och avboka sina pass dygnet runt direkt via det lättöverskådliga träningsschemat som de når via Internet. Alla registrerade medlemmar har dessutom sin "egna" sida på vilken de kan logga in och se alla sina bokningar.
Du väljer själv hur många pass medlemmen kan boka under en tvåveckorsperiod.

• Mycket enkelt att installera och lätt att administrera. Inga extra program behöver installeras.
För att komma igång snabbast möjligt underlättar det om ditt företag har en hemsida. Vi kan erbjuda paketlösningar där hemsida och Passbokaren ingår.

• Bestäm själv utseendet på Passbokaren för just ditt företag. Vi hjälper till att skräddarsy.

Tekniska krav:
• Det krävs en internetanslutning för att kunna skriva ut bokningslistor och boka in kunder från receptionen.

Passbokaren används idag av Visby Träningscenter, Mälarö Träningsverk och Korpen Vallentuna. Även FöretagsMassage använder Passbokaren för bokning av behandlingstider.
 

 

© 2003 Diapraxas info@diapraxas.net